ملاک های انتخاب در جشنواره حضرت علی اکبر (ع)
بر اساس آییننامه تدوین شده، بررسی محورهای انتخاب ، تأیید شاخصهای موضوعی و ارزشگذاری هر شاخص به دقت مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و در نهایت ملاكهای انتخاب به ۲ بخش با عنوان محور كلی (عمومی) و محورهای موضوعی تقسیم بندی شد .
محور كلی ـ عمومی: در این محور چند شاخص مشترك ، و عمومی شامل : وضعیت تأهل، جنسیت، تحصیلات، محل سكونت مورد بررسی و سنجش قرار میگیرد .
محورهای موضوعی: محورهای موضوعی قابلیتها و تواناییهای افراد داوطلب را مورد بررسی قرار میدهد که در ذیل مورد اشاره قرار گرفته است:
شرایط انتخاب: به استناد صورتجلسه جشنواره حضرت علی اكبر(ع) ، قابلیتهای گروه سنی 18 تا 35 سال در این جشنواره مورد ارزیابی قرار میگیرد.
روش انتخاب: با توجه به تعداد شاخصهای انتخاب وگستره استانی جشنواره كارگروه تدوین آییننامه اجرایی مصوب کرد روش انتخاب بر اساس بررسی اسنادی باشد و از بررسی و ورود به مباحث كیفی و محتوایی آثار خودداری شود . بنابراین در محورهای موضوعی ملاك سنجش شاخصها، كسب مقام در مسابقات و جشنوارههای موضوعی و تخصصی است . نحوه انتخاب نفرات برتر (مقامهای اول تا سوم) هر شاخص از حاصل جمع امتیازات محور كلی و محورهای موضوعی مشخص میشود كه در نهایت ۳نفر در هر شاخص به جشنواره حضرت علی اكبر( ع ) معرفی میشوند .
دوره زمانی:به منظور شناخت و معرفی چهرههای برتر و موفق مقرر شد كسب مقامها و امتیازات ۲سال اخیر در مسابقات و جشنوارههای استانی، منطقهای، ملی و بین المللی مبنای بررسی و ارزیابی باشد .
- عكس ۴×۳
- اسکن شناسنامه صفحه اول
- اسکن كارت ملی
- کارت معلولیت سازمان بهزیستی برای جوانان معلول
- شاخص علمی و پژوهشی: مستندات (گواهی، لوح های تقدیر و …) کسب مقام یا عنوان صاحبان پژوهش، تالیف، تدریس، ترجمه، گردآوری و مقالات تخصصی یا عمومی در جشنواره های علمی داخلی یا بین المللی، نفرات اول تا سوم آزمون های علمی شامل کنکور،المپیاد و …
- شاخص ورزشی: گواهی و مستندات کسب مقام ، عنوان و رکورد شکنی در مسابقات آسایی- جهانی و المپیک
- شاخص ابتکارات و اختراعات: گواهی و مستندات اختراعات ثبت شده داخلی و بین المللی یا سایر اختراعات
- شاخص فعالیت های اجتماعی: گواهی و مستندات فعالیت رسمی در سازمانهای مردم نهاد (سمن)، فعالیت های نیکوکاری و آموزش در حوزه های اجتماعی و مذهبی به صورت غیرانتفاعی،
- شاخص جوان با توانایی های خاص: گواهی و مستندات رسمی موفقیت ها و ابداعات و اختراعات و سایر فعالیتهای فرهنگی و هنری و سایر حوزه ها
- شاخص کارآفرینی: گواهی و مستندات ایجاد شغل یا خوداشتغالی ، بیمه واحد شغلی ایجاد شده ، داشتن مشاغل مدیریتی و موفقیت در جشنواره های کارآفرینی
- شاخص هنری شامل موسیقی-هنرهای تجسمی و نمایشی-مطبوعات-چاپ و نشر-فیلم و سینما-مجازی و دیجیتال-گواهی و مستندات کسب مقام و عنوان در جشنواره های داخلی و بین المللی ، مدارک هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در رشته های موارد مورد اشاره و همچنین کسب مقام در این حوزه ها
- شاخص های قرآنی: داشتن مقام های استانی ، کشوری و بین الملی و دارای فعالیت گسترده قرآنی
- شاخص های کشاورزی و روستایی: موفقیت در عرصه تولیدات کشاورزی ، دامداری و باغداری می باشد. ضمن اینکه توجه به جنبه های اقتصادی و میزان موفقیت در این زمینه نیز از دیگر ملاک های ارزشیابی جشنواره خواهد بود.
- شاخص های طلبه جوان: شاخصهای سطحی، سنی، فعالیتهای ثمر بخش فرهنگی، تبلیغی، آموزشی و…
- شاخص های سرباز جوان: از سوی مراکز نظامی شناسایی و معرفی خواهند شد.
- جوان برتر در عرصه فنی و مهارتی : دارای مقام و رتبه در خصوص مهارتی و معرفی شده از سوی اداره کل فنی و حرفه ای استان – شاخص و قابل تجلیل در جشنواره
- جوان برتر در عرصه کسب و کار و کارآفرینی: دارای مقام و رتبه در خصوص کسب و کار و معرفی شده از سوی صندوق کارآفرینی و امید- شاخص و قابل تجلیل در جشنواره
- جوان برتر درعرصه ایثار و شجاعت: معرفی شده از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران- شاخص و قابل تجلیل در جشنواره
دقت داشته باشید :
1. محدودیت سنی شرکت در این جشنواره بین 18 الی 35 سال می باشد .
2. از تاریخ 1398/11/01 الی 1398/11/30 مجاز به ثبت نام در جشنواره و ارسال مدارک هستید .
3. اطلاعات و مدارک را به دقت تکمیل کنید ، درصورت انتخاب شدن با شما تماس گرفته خواهد شد .
4. تاریخ شورای داوری و اعلام اسامی جوانان برتر استان هرمزگان 1398/12/10 می باشد .
5. تاریخ برگزاری جشنواره حضرت علی اکبر (ع) 1399/01/18 می باشد .
6. در صورت داشتن هر گونه سوال در فرآیند ثبت نام ، با دبیرخانه جشنواره با شماره تلفن 07633331358 تماس حاصل فرمایید.
7. هرگونه اطلاعرسانی تكمیلی در خصوص جشنواره از طریق این سایت صورت می پذیرد و مسئولیت پیگیری اخبار و اطلاعات این سایت بر عهده شركتكنندگان می باشد.